THE CAMBRIDGE SCHOOL

SHKOLLA E GJUHËVE TË HUAJA

One Step Ahead

Why We Are The Best

To be the best you have to work with the best

Why We Are
The best

Lorem ipsum dolor sit amet, cotns ctetur all of the adicing elit, sed do eiusmod tempor ale dunt ut labore et dolore magna aliqua Mauris amet.

 

Benefit Card

Kartela Cambridge, 50% ZBRITJE në mbi 60 kompani në tërë Kosovën.

Njoftohuni me stafin

Lorem ipsum dolor sit amet, cotns ctetur all of the adicing elit, sed do eiusmod tempor ale dunt ut labore et dolore magna aliqua Mauris amet.

 

Lajmet

OFERTË SPECIALE  për të gjithë ata që regjistrohen deri më 3 Shtator 2016!!! 

Ambientet e shkolles

Lorem ipsum dolor sit amet, cotns ctetur all of the adicing elit, sed do eiusmod tempor ale dunt ut labore et dolore magna aliqua Mauris amet.

Për ne

The Cambridge School është institucioni më i dalluar i ofrimit të kurseve të gjuhëve të huaja në tërë Kosovën i cili filloi së vepruari qysh në vitet e 90’ta. I udhëhequr nga një staf akademik dhe profesional, The Cambridge School ka thyer të gjitha barrierat dhe është bërë institucion lider sa i përket kurseve të cilat ofron, të akredituara dhe çertifikim të njohur ndërkombëtarisht. Ideja për t’u mundësuar të rinjëve por edhe gjeneratave të tjera për të mësuar gjuhët e huaja erdhi qysh në Dhjetor të vitit 1995 dhe menjëherë me të filluar Janari i 1996-ës, kjo ide u bë realitet, rrugë kjo të cilën deri më sot e ndoqën mbi 40 mijë student, të cilët arritën me sukses të çertifikohen nga kurset të cilat ne i ofrojmë. Përgjatë rrugëtimit tonë, pjesë e familjes së madhe së The Cambridge School ishin dhe vazhdojn të jenë fytyra të njohura publike dhe personalitete të cilat patën dhe vazhdojnë të kenë ndikim në shoqërinë tonë.

Misioni

Të sigurojmë mësim cilësor të gjuhëve të huaja për të gjithë individët që kanë zgjedhur të mësojnë gjuhë të huaja për arsyje akademike ose profesionale dhe për të nxitur mirëkuptimin ndërkombëtar dhe ndërkulturor.

Vizioni

Të jemi shkollë lidere në rajon dhe më gjerë, duke vendosur standarde të përsosmërisë në dizajn inovativ të kurrikulës, mësimdhënies, zhvillimin profesional, dhe të kuptuarit ndër-kulturor.

19228

Ore te trajnimeve

9213

Studente

1742

Trajnime te ndryshme

23

Vite Eksperience

Studentët e Kënaqur

Arsyeja pse ne
jemi zgjidhja

Ky kurs i përshtatet veçanërisht kërkesave të studentëve. Për të cilët kërkojnë orare fleksibile.

Shkolla jone ofron kurse individuale te gjuheve te ndryshme si: Gjuhe Angleze, Gjermane,

50%

te gjithe studenteve te diplomuar

12000 studente

Te gjithe studentet nga viti 1997

50%

studente te kenaqur

The Cambridge School gjindet ne 8 lokacione te ndryshme

Per me shume ndiqeni harten e cila eshte e paraqitur me poshte

Online Courses

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus eu mauris eleifend, rhoncus metus vel, vestibulum odio. Suspendisse eget ante vel arcu pretium eleifend vel quis dolor.

Arsyeja pse ne
jemi zgjidhja

Ky kurs i përshtatet veçanërisht kërkesave të studentëve. Për të cilët kërkojnë orare fleksibile.

Shkolla jone ofron kurse individuale te gjuheve te ndryshme si: Gjuhe Angleze, Gjermane,

Ofertat

Ky kurs i përshtatet veçanërisht kërkesave të studentëve. Për të cilët kërkojnë orare fleksibile.

Shkolla jone ofron kurse individuale te gjuheve te ndryshme si: Gjuhe Angleze, Gjermane,

A e dini se?

Ky kurs i përshtatet veçanërisht kërkesave të studentëve. Për të cilët kërkojnë orare fleksibile.

Shkolla jone ofron kurse individuale te gjuheve te ndryshme si: Gjuhe Angleze, Gjermane,

Contact Us

Per informata me te hollesishme mund te na kontaktoni ne numrin

045/266 555

049/522 000

Pallati i Rinise dhe Sporteve, Hyrja I Prishtine, 1000, Kosovë

Write us email

Per te qene sa me afer jush per qdo pyetje apo paqartesi ju lutem na kontaktoni